Home > Sponsoren > Uitreiking Dames 1

Damesteam ZV De Spreng in het nieuw.

Afgelopen zondag is het eerste damesteam van Zwemsportvereniging De Spreng in het nieuwe gestoken. Het waterpoloteam wordt gesponsord door ClickDistrict. Dit nog jonge bedrijf biedt reclamemogelijkheid op het internet en mag gerenommeerde A-merken tot zijn klanten rekenen.
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen OZ&PC uit Oldenzaal werd het bijbehorende sponsorpakket uitgereikt. Voorzitter Andre Hoetink bedankte in zijn toespraak bij de tekening van het contract Marco Kloots voor zijn bereidheid om de vereniging te ondersteunen. Marco Kloots, directeur van ClickDistrict, werd zelf ook verrast. Omdat hij zeer kortgeleden vader is geworden, ontving hij een passend kraamcadeau van de damestem.
Aansluitend speelden de dames hun wedstrijd tegen de Oldenzaalse ploeg. De kersverse sponsor volgende de strijd met grote belangstelling. Zoals vaker de laatste wedstrijden was het spel technisch weer goed verzorgd. Er wordt alleen verzuimd de vele kansen te benutten. De wedstrijd werd nipt verloren met 3 – 4.

Op de foto het damesteam in het nieuw. Geheel rechts staand: Marco Kloots, de nieuwe sponsor van het damesteam.