Home > Sponsoren > Sponsoren

Huidige Sponsoren

Op deze pagina vind u alle sponsoren van ZV De Spreng.
Door de aandacht en bijdragen door deze bedrijven zijn wij in staat om extra aandacht te geven aan bepaalde onderdelen van onze vereniging.
De meeste aandacht gaat uit naar onze toekomst: De Jeugd.


Best4uMedia
Flexibel, vakkundige mensen en een volle 100% inzet maken wat Best4u Media B.V. is; een fullservice New Media bureau met de kracht zich te onderscheiden van haar concullega's.
Met 8 jaar ervaring in een sterk veranderende markt, een compact team van 20 professionals en indrukwekkende referentieprojecten bedienen wij onze klanten door geheel Nederland naar volle tevredenheid.

Maatwerktrajecten, maar ook modulair opgebouwde systemen maken dat wij voor u altijd de passende oplossing in huis hebben.
Wat ons onderscheidt van andere mediabureaus?

-    200 % inzet bij ieder project
-    Pure creatievelingen
-    U hebt altijd één aanspreekpunt
-    Ruim 900 tevreden klanten door heel Nederland.
-    Wij streven samen met u naar topkwaliteit
-    Wij sturen onze klanten regelmatig nieuwsbrieven met tips en trends
-    Open en eerlijke benadering
-    Alle mediadiensten onder één dak.

Onze nieuwe adresgegevens zijn:
Best4u Media B.V.
Zaadmarkt 95
7201 DD Zutphen
Tel:    0575 512 125
E-mail:    info@best4u.nl
Website: www.best4u.nl
 


161MEDIA: Resultaatgericht kwaliteitsnetwerk.
161MEDIA biedt optimale respons en staat voor kwaliteit. Als enige netwerk werkt 161MEDIA met topadverteerders en topuitgevers om een optimaal resultaat te behalen.
De samenwerking met premium uitgevers biedt ons een ongekend bereik en de mogelijkheid om binnen elk prijsmodel doelstellingen te realiseren. Alleen resultaat en kwaliteit telt.

Wij stellen adverteerders in staat om hun doelstellingen te halen, met behoud van de identiteit van hun merk. Klik hier voor meer informatie voor adverteerders.
Haal uw omzetdoelstellingen en haal het optimale rendement uit uw site, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Klik hier voor meer informatie voor uitgevers.
161MEDIA maakt gebruik van de nieuwste technologie.

Leer de mensen kennen die er voor zorgen dat uw product bij 161MEDIA in goede handen is.
Ze zijn te bereiken op + 31 (0) 20 679 2767. Ook kunt u mailen naar info@161media.com.

Postadres
Postbus 76321
1070 EH Amsterdam

Bezoekadres
Jacob Obrechtplein 1b
1071 KS Amsterdam
The Netherlands
t +31 20 679 27 67
Website: www.161MEDIA.com
 


Mensink Mode
Mensink Mode is gekoppeld aan ons waterpolo jeugdteam met kinderen onder de 15 jaar. Door de steun van Mensink Mode zijn we in staat om dit team extra faciliteiten te bieden.
Mensink Mode voert damesmerken zoals Geisha, Falino, Dutch, Cote Nord, NTS en Carbone. Voor de heren heeft Mensink Mode onder meer State of Art, For Fellows, Collumn, Lee en Edwin.

Bezoekadres:
Stuyvenburchstraat 32
6961 DR Eerbeek
Tel: (0313) 651 226
Website: www.mensinkmode.nl
 


Saccoo Leder is niet alleen een merk. Het is een filosofie van authenticiteit en echte, traditionele vakmanschap. De Saccoo Leder collectie wordt nog steeds volledig met de hand gemaakt en vervaardigd van het gehele rundleder. De exclusieve bruiningsproces van deze leer duurt een aantal weken voor het verkrijgen van de authentieke look. Het leer krijgt het iets two tone effect, de duurzaamheid, casual overtreffen en ten slotte, de unieke glans.
Elke tas is, als gevolg van deze elementen, een individueel stukje ambacht. Geen twee tassen zijn hetzelfde. Om altijd originele, functionele en stijlvolle lederwaren te maken, heeft Saccoo Leather zich gevestigd in een relatief korte periode als het toonaangevende merk in zijn sector.

Meer over de ontwerper. De meeste van onze tassen zijn ontworpen door JPBosboom.
Gestart in 1982 is de verkoop, distributie, marketing en het ontwerpen van LEATHERBAGS, tassen ontworpen door JPBosboom altijd al beloond omwille van hun eenvoud maar zeer destinctive design. 

Tel: +31-6-33-978719
Website: http://www.saccoo.com/
Mail: info@saccoo.com 

 


We hebben een modern en uitgebreidt machinepark maar toch gaan wij u niet vermoeien met technische hoogstandjes over onze drukpersen en printers. Het eindresultaat van ons drukwerk is namelijk een combinatie van vakmanschap en techniek.Ook anno 2013 wordt de kwaliteit van uw drukwerk nog altijd bepaalt door de vakman/vrouw achter de pers of printer. De persoonlijke aandacht die keer op keer aan uw drukwerk wordt besteed is bepalend voor het eindresultaat. Voor ons de uitdaging die we graag iedere keer opnieuw aangaan.

 

Drukkrij Willems
Stuijvenburchstraat 27
6961 DP Eerbeek
0313 651 922
info@drukkerijwillems.nl
www.drukkerijwillems.nl

 


Totdrukwerk
Onze “jongste” sponsor gaat per 1 januari 2008 gekoppeld worden aan ons
2e waterpolo herenteam.
Door de steun van Totdrukwerk zijn we ook in staat om ons clubblad “De Spetter”op de juiste wijze samen te stellen en een professionele look te geven. Totdrukwerk zal vanaf 2008 al ons drukwerk verzorgen.
Totdrukwerk is een drukkerij gericht op kwaliteit tegen een goede prijs. Innovatie staat hoog in het vaandel en daarom werken ze met de modernste technieken die beschikbaar zijn voor het drukken. En als u wilt, bezorgen zij het drukwerk gratis bij u aan huis.
Website: www.totdrukwerk.nl

Bezoekadres:
Gladsaxe 31
7327 JZ Apeldoorn
Tel: (055) 533 7722
Website: www.totdrukwerk.nl