De vereniging heeft van de Rabobank een sponsorbijdrage van 242 Euro verdiend, zie Uitslag Hart voor de Archterhoek

Omdat Rhienderoord voor de wedstrijden het badwater voor recreatieve doeleinden gebruikt is de temperatuur van het badwater in de regel wat te hoog voor wedstrijden. Daarom moet er om de 2 jaar bij de KNZB dispensatie aangevraagd worden hiervoor. Deze is voor de komende 2 seizoenen wederom verkregen.

Rhienderoord heeft voor het komende seizoen een nieuwe huurovereenkomst voor De Spreng opgesteld. Deze is vrijwel hetzelfde als de overeenkomst van het afgelopen jaar. Er zijn een aantal zaken naar onze wensen aangepast, m.n. met betrekking tot de kosten voor het huren van het peuterbad en andere faciliteiten.

Door het gebrek aan vrijwilligers is het ons niet gelukt om tijdens de verenigingsdag in Dieren aanwezig te zijn. Dat betreuren we omdat het een mooie gelegenheid is om ons te laten zien aan potentieel nieuwe leden in Dieren.

Een redelijk groot deel van de jeugd heeft meegedaan met het sponsorzwemmen te Eerbeek afgelopen zomer. Met het geld wat is opgebracht zullen de zwemmers beloond worden met nieuwe "De Spreng" zwemkleding wat we bij Harbach Zutphen besteld zal worden.

Agenda

Algemeen
Geen agenda items.
Er bevinden zich geen gebeurtenissen in de agenda.